s o u l - c o a c h i n g

Programi Soul Coaching®

HOME

Potovanje k duši je priročnik, ki vas popelje v stik s samim sabo in z modrostjo svoje duše.
Vsebuje 28-dnevni program, razdeljen na štiri tedne. Vsak teden se navezuje na enega izmed štirih osnovnih elementov narave: zrak, vodo, ogenj in zemljo. Ti elementi so povezani z vašo duševnostjo in ob njihovi pomoči začenjate odstranjevati notranje ovire in ozaveščati svoj umski, čustveni, duhovni in telesni jaz.

O avtorici:
Denise Linn je mednarodno priznana učiteljica, pisateljica in predavateljica. Poučevala je v devetnajstih državah. Več kot trideset let je raziskovala različna izročila starodavnih in staroselskih kultur. Pot jo je ponesla med Maore na Novi Zelandiji, Aboridžine v Avstraliji, Zuluje v Afriki, kahune na Havajih in šamane v Braziliji. Dve leti je živela celo v budističnem samostanu. Poglobljeno je preučevala izročila severnoameriških Indijancev in svojo lastno čerokijsko zapuščino. Njen indijanski učitelj ji je ob smrti rekel: “Denise, keep it simple,” (Drži se preprostosti), kar je še danes njeno zlato pravilo. S tem, ko je duhovnost na preprost in učinkovit način zlila v prakso, ji je uspelo, da je starodavna izročila in modrosti duše približala tisočim po vsem svetu. Denise je napisala šestnajst knjig (prevedene so v 24 jezikov), med njimi svetovno uspešnico Sacred Space (Sveti prostor). Z njo je utemeljila gibanje Čiščenje prostora. Je ustanoviteljica programov Soul Coaching® in Interior Alignement™. Z možem in hčerjo živi v Kaliforniji na posestvu Summerhill Ranch.

 

"Na robu razuma čaka sveto divjino duše. Vabi vas, kot pragozd, napolnjene z velikimi skrivnostmi in čudežih.

Soul Coaching ® je preprosta pot srca do templja, ki biva v njegove globine."

     Denise Linn ~ 

 

Zakaj Soul Coaching®?

 

Osnovni trening »Potovanje k duši«
Gre za proces »razstrupljanja« telesa, uma, srca in duha z namenom, da zaslišite svoj notranji glas in mu sledite. Ta trening je za vse vas, ki želite izvedeti, kdo v resnici ste, zakaj ste tukaj in kaj je vaše poslanstvo. Ko ste se pripravljeni odpovedati temu, da postavljate potrebe drugih na prvo mesto, boste z veseljem začeli uresničevati svoja največja pričakovanja in zaživeli z radostjo v sebi. To je srce programov Soul Coaching®.

Trening »Skrivna govorica telesa«
Hodite po poti odkrivanja skrivne govorice vašega telesa z namenom, da odstranite blokade v svojem celičnem zapisu in prebudite svojo življenjsko moč in zdravje. To je potovanje, ki bo prineslo sproščujoče olajšanje vaši duši in vašemu telesu. Med drugim boste spoznali, zakaj ste se rodili v takem telesu, kot ga imate in kako prepoznati sporočila, ki vam jih daje telo.

Denise Linn

 

Certified Soul Coaches

 

Denise Linn Radio Show

 

 

 

 Prva pomoč za dušo
Včasih zadostujeta že eno ali dve srečanji, da dobite odgovor na svoje vprašanje, odpravite težavo, ki vas v tistem hipu bremeni ali izveste, kaj je vaše poslanstvo. Vodim vas skozi različne očiščevalne tehnike, interaktivne vizualizacije in ustvarjalne naloge.

 

Načini dela

Programe Soul Coaching® lahko izvajate individualno, v skupini ali na daljavo.

Individualno: Prednost individualnega Soul Coachinga® je, da se prilagodi vašemu tempu in načinu življenja, vašim osebnim značilnostim in seveda vašim potrebam v danem trenutku. Vloga soul coacha™ je, da vam razkrije in potrdi vrednost vaših izkušenj, vas popelje globlje, kot bi se morda lahko spustili sami, in vam pomaga, da se povežete s svojo modrostjo in notranjo močjo ter poslušate svoj pravi jaz.

Skupinsko delo: Treningov za dušo se lahko udeležite tudi v skupini. Poleg tega, da se boste srečevali živo, boste lahko med treningom in po koncu ostali v stiku ob pomoči elektronske podpore. Naučili se boste praktičnih metod in tehnik, da boste lahko zaživeli v skladu s svojim pravim jazom. Osvojili boste navade, ki vas bodo ohranjale na poti radosti, veselja, navdiha in povezanosti s seboj.

Srečanja na daljavo (splet, Skype, telefon): Zaradi časovnih omejitev ali zemljepisne razdalje vsi nimajo možnosti za udeležbo na srečanjih v živo. Zanje je idealen program Soul Coaching® na daljavo. Njegova prednost je, da lahko doživljate življenjske spremembe kar v domačem okolju. Program na daljavo je izvedljiv tako za posameznike kot za skupine.

 

 

Marjana Bloch Jensen
Bled, Slovenija
www.soul-coach.si
marjana@soul-coach.si
Skype ime: soul-coach.si
Telefon: +386 51 251 765

1/2013

website by Inner Harmony          copyright 2003